12 άρθρα διαθέσιμα

22 Ιανουαρίου 2022, 15:18

Σύντομη επιδείνωση του καιρού σε βόρεια, βορειοανατολικά και ανατολικά του νομού με χιονοπτώσεις κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Περισσότερα »

22 Ιανουαρίου 2022, 14:55

Δεύτερο κύμα χιονοπτώσεων, αυτή τη φορά κυρίως σε νησιωτικές περιοχές. Θα επηρεαστούν πολλά νησιά του Αιγαίου με έμφαση στις Κυκλάδες ενώ, τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυκτα είναι πιθανό ένα κύμα φαινομένων και στα Επτάνησα καθώς και σε περιοχές της δυτικής χώρας όπου χιονίζει σπάνια.

Περισσότερα »

22 Ιανουαρίου 2022, 01:29

Γρήγορη επιδείνωση του καιρού στην Αττική περίπου από τις 5 το πρωί και μετά με χιονοπτώσεις έως και μηδενικά υψόμετρα στα δυτικά και σε κεντρικά και βόρεια τμήματα. Τα φαινόμενα ωστόσο δεν θα έχουν διάρκεια και ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα.

Περισσότερα »

22 Ιανουαρίου 2022, 01:05

Ολοκληρώνεται η διέλευση του μετώπου της ψυχρής εισβολής μέσα στο Σάββατο, σαρώνοντας και τα νοτιότερα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας. Χιονοπτώσεις αναμένονται σε πολλές πεδινές περιοχές.

Περισσότερα »

21 Ιανουαρίου 2022, 08:13

Η πολική αέρια μάζα ήδη έχει ξεκινήσει την πορεία της προς τα Βαλκάνια και τη χώρα μας. Το ψυχρό μέτωπο σαρώνει διαδοχικά τις χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Βροχές αναμένονται στα δυτικά και στο ανατολικό Αιγαίο και χιονοπτώσεις από το απόγευμα στη Μακεδονία / Θράκη και περιοχές της Θεσσαλίας.

Περισσότερα »

18 Ιανουαρίου 2022, 18:53

Ψυχρή εισβολή – προπομπός της μεγάλης κακοκαιρίας που αναμένεται από την Παρασκευή, επηρεάζει τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ελάχιστα και τοπικού χαρακτήρα κυρίως σε περιοχές της Εύβοιας και της Κρήτης, ενώ κάποιες βροχές θα έχει και η νοτιοδυτική Πελοπόννησος.

Περισσότερα »

18 Ιανουαρίου 2022, 00:14

Μετά τον “Διομήδη” / “Doreen”, ο καιρός “γύρισε” και μπαίνουμε στο ψυχρότερο έως τώρα διάστημα του φετινού Χειμώνα. Ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες παραμονεύουν στο τέλος της εβδομάδας καθώς “το παιδί” της Αριάδνης (ονόματι Ελπίδα όπως λένε οι φήμες) θα μας επισκεφθεί… και χιόνια μέχρι τις…βάρκες…αλλά ποιών λιμανιών;

Περισσότερα »

16 Ιανουαρίου 2022, 20:49

Καλές συνθήκες σε γενικές γραμμές, αν και σε δυτική χώρα, τμήματα της Πελοποννήσου και αργότερα στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο, θα σημειωθούν κάποιες βροχές. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί και αργότερα Βορειοδυτικοί.

Περισσότερα »

15 Ιανουαρίου 2022, 21:54

Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Εξαιρείται το βορειοδυτικό Αιγαίο στο Α’ μισό της ημέρας όπου θα επικρατήσει η συννεφιά με πολύ τοπικές ασθενείς βροχές αλλά και το κεντρικό Ιόνιο στο Β’μισό της ημέρας όπου θα εκδηλωθούν βροχές.

Περισσότερα »

13 Ιανουαρίου 2022, 22:34

Αποχωρεί η κακοκαιρία “Διομήδης” / “Doreen” και ο καιρός βελτιώνεται. Λίγα φαινόμενα θα επιμείνουν κατά το πρώτο μισό της ημέρας στη βόρεια Κρήτη.

Περισσότερα »

11 Ιανουαρίου 2022, 14:57

Συνεχίζεται η κακοκαιρία “Διομήδης”/”Doreen” με επιμονή των φαινομένων σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Κυκλάδες και Κρήτη. Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται έως και πολύ χαμηλά υψόμετρα στη βορειοανατολική Στερεά καθώς και πολύ θυελλώδεις / σφοδροί άνεμοι στο Αιγαίο.

Περισσότερα »

8 Ιανουαρίου 2022, 20:47

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου με βροχές στο σύνολο της Επικράτειας και καταιγίδες σε πολλές περιοχές του Αιγαίου, στο νότιο Ιόνιο και στα νοτιότερα ηπειρωτικά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και από το βράδυ και ημιορεινά τμήματα της δυτικής Μακεδονίας

Περισσότερα »